NLP izobraževanja

Objavljeno - avtor

NLP izobraževanjePostanite tudi vi Praktik Nevro-Lingvističnega programiranja (NLP)

Ko pridobite licenco Praktik NLP, lahko svoje veščine nadgrajujete na nadaljevalnih izobraževanjih po vaši izbiri. Možnosti za napredovanje po naših mednarodno priznanih NLP izobraževanjih ponazarja spodnji pregled:

NLP izobraževanja

NA KRATKO O POSAMEZNEM IZOBRAŽEVANJU:

NLP Praktik

To je NLP izobraževanje, ki zaokroži znanje in obvladovanje NLP veščin, s katerimi lahko ustvarjate svoj osebni napredek in pomagate pri tem tudi drugim. Obsega znanja, ki so po mednarodnih standardih za to izobraževalno stopnjo predpisana. Prvi del izobraževanja NLP Praktik je možno osvojiti tudi posebej v programu NLP Ključne veščine. Po uspešnem zaključku vseh delov izobraževanja NLP Praktik pridobijo udeleženci mednarodno veljaven naziv Licenčni Praktik Nevro-Lingvističnega Programiranja (angl. Licensed Practitioner of NLP).
– Za podrobnosti o izobraževanju NLP Praktikkliknite tukaj
– Za podrobnosti o izobraževanju NLP Ključne veščinekliknite tukaj
– Za informacije o brezplačni NLP predstavitveni delavnicikliknite tukaj

NLP Mojster

Če ste že Praktik Nevro-Lingvističnega Programiranja, lahko izobraževanje nadaljujete na stopnji NLP Mojster. Na tej stopnji NLP izobraževanja boste svoja NLP znanja še poglobili in nadgradili z uporabo NLP v različnih izzivih in v praktičnih življenjskih situacijah kot je sodelovanje v skupini, javno nastopanje, razreševanje globljih miselnih in čustvenih vzorcev, medosebna vplivnost in prepričljivost…
– Za podrobnosti o izobraževanju NLP Mojsterkliknite tukaj

NLP Coach in Mojster Coach

Coaching doživlja razcvet in se vse bolj uveljavlja kot samostojni profesionalni pristop. Posamezniku omogoča prepoznati in aktivirati več potencialov, ki so mu na voljo. Primeren je za vse, ki želijo pri drugih ter pri sebi spodbuditi koristne nove kvalitete. Srečujemo ga na različnih področjih – za zdravje in dobro počutje, za kariero, za medosebne odnose, za šport, za posel, …
Coaching veščine so neprecenljivo orodje za vse, ki delate z ljudmi. Na izobraževanju boste poleg veščin coachinga deležni tudi rezultatov, ki jih coachingi dajejo. NLP veščine, ki jih pridobite na izobraževanju NLP Praktik so odlična osnova za razvoj coaching veščin. Na voljo sta vam dve stopnji coaching izobraževanja.
NLP Coach je uvodno coaching izobraževanje. Po uspešnem zaključku tega izobraževanja prejmete mednarodni certifikat in naziv Certificirani NLP Coach, kar vam že omogoča delo kot Coach in praktično uporabo teh znanj. Obenem je to prva tretjina obsežnejšega izobraževalnega programa, Mojster Coach v katerem lahko svoje coaching znanje gradite naprej.
Mojster Coach daje obsežnejše in poglobljene coaching veščine. Spoznali boste še več coaching orodij, in se med drugim naučili izvajanja coachinga tudi na daljavo z uporabo IKT. Ob uspešnem zaključku izobraževanja pridobite mednarodni certifikat in naziv Mojster Coach.

– Za podrobnosti o izobraževanju NLP Coachkliknite tukaj
– Za podrobnosti o izobraževanju Mojster Coachkliknite tukaj

NLP Trener

Po uspešno zaključeni stopnji NLP Mojster lahko svoja NLP znanja nadgradite kot NLP Trener. Izobraževanje je primerno za tiste, ki želite svojo profesionalno pot nadaljevati kot izvajalec licenčnih NLP izobraževanj, ali pa želite svoja NLP znanja vnašati v svoje izobraževalno delo. Ker so naša izobraževanja za Praktika in Mojstra NLP licencirana s strani sokreatorja NLP dr. Richard Bandler, imate možnost napredovati na stopnjo NLP Trener pri Richardu Bandlerju osebno.