NLP Mojster

Objavljeno - avtor

(nadaljevalna stopnja NLP izobraževanja)
pričetek 16. september 2016

Ste Praktik NLP? Vabimo vas, da se nam pridružite na treningu Mojster Praktik NLP, kjer boste svoje NLP veščine dvignili na nov nivo. Spoznali boste nove tehnike, ki so še učinkovitejše, delo v in s skupinami, napredne veščine komuniciranja.
Kliknite
in se prijavite
Za prijavo kliknite tukaj…

Kaj pridobite kot Mojster Nevro-Lingvističnega Programiranja?
NLP v resničnem življenju

PRAKTIČNOST: NLP Mojster praktik je pozorno oblikovan tako da poudarja praktično uporabo NLP v vašem vsakdanjiku tako v osebnem kot tudi v poslovnem življenju.
UPORABNOST: Program je oblikovan tako da daje posebno pozornost na uporabi naprednih ravni NLP na petih ključnih področjih: 1 – osebni razvoj, 2 – vplivanje na druge, 3 – vodenje drugih, 4 – krepitev in trening veščin, 5 – svetovanje in coaching

VSEBINE usposabljanja so oblikovane skladno z mednarodnimi standardi

Prepoznavanje vzorcev mišljenja
Kako prepoznati način mišljenja, reagiranja in vedenja osebe in na osnovi tega izbrati in predvideti vpliv naših akcij. Pri tem bomo veliko pozornost namenjali načinu, kako posameznik procesira okoliščine in življenjske izzive.

Moč vplivanja
Nadgradili bomo pristope s Praktika NLP v mojstrstvo napredne uporabe modelov jezika in tako povečali sposobnost vplivanja na močan in hkrati ekološki način. Vaše razumevanje nezavednega in vaše hipnotične sposobnosti bodo dosegle novo višjo raven. Vsak praktik NLP se je že srečal z uporabnostjo podmodalnosti. Srečali se bomo tudi z napredno uporabo podmodalnosti, da boste obvladali tisti čarobni subtilni del vplivanja, ki daje izredne učinke.

Ustvarjanje lastnega zadovoljstva
Privlačna vizija lastne prihodnosti je osnova motivacije. Hkrati je pomemben dejavnik pri zagotavljanju realnega pogleda na kratkoročne probleme in ovire. Skozi posamezne module bomo razvijali vizijo prihodnosti, oblikovali načrt za doseganje le te, poiskali in obdelali zastarela omejujoča prepričanja in samopodobo, ki morda sabotira vaš uspeh.

Prepričanja in vrednote
Pridobili boste spretnosti za prepoznavanje prepričanj in vrednot skozi njihovo lingvistično strukturo, spreminjanje omejujočih vzorcev prepričanj, vključno z uporabo Re–imprintinga, prepoznavanje in delo z vrednotami, razreševanje konfliktov vrednot in prepoznavanje kriterijev vrednot. Zanimivo je tudi delo z vzorci za motiviranje v povezavi s prepričanji in vrednotami.

Sleight of Mouth jezikovni prijemi
Poglobili se bomo v širok spekter naprednega preokvirjanja prepričanj, ki ga lahko uporabimo kot komunikacijsko orodje za večjo prepričljivost, povečevanje moči sporočila… Z uporabo teh orodij lahko raziščemo in pomagamo osebi spremeniti omejujoča prepričanja, razrešimo probleme s samozavestjo ter spremenimo pogled na težave in ovire.

Metaprogrami (vzorci organiziranja in izbiranja)
Ljudje delujemo po naučenih rutinskih vzorcih, ki so značilni za vsakega posameznika posebej. Naučili se bomo prepoznavati te značilne vzorce vedenja in jih uporabili za podkrepitev razumevanja ter vplivanja na samega sebe in druge.

Modeliranje (kako se učimo od najboljših)
Modeliranje je rdeča nit, ki povezuje vse elemente skupaj. Modeliranje vedenja uporabljamo da odkrijemo kako in zakaj oseba nekaj počne. Na teh osnovah lahko razvijemo nove spretnosti ali jih zamenjamo s še bolj učinkovitimi. NLP orodja nam omogočajo, da razvijemo “model”, ki nam pomaga prenašati te nove spretnosti tudi na druge. V tej luči postane učenje izredno učinkovito in daje rezultate, o katerih prej niste niti sanjali.

Načrtovani termini modulov usposabljanja Mojstrov praktikov NLP so:
1. del: 16., 17. in 18. september 2016,
2. del: 21., 22. in 23. oktober 2016,
3. del: 18., 19. in 20. november 2016,
4. del: 16., 17. in 18. december 2016,
5. del: 13., 14. in 15. januar 2017,
6. del: 10., 11. in 12. februar 2017.
Moduli se izvajajo ob petkih (17:00-21:00) ter ob sobotah (9:00-17:00) in nedeljah (9:00-16:00).

Pogoj za vključitev je uspešno opravljeno izobraževanje za praktika NLP.
V izobraževanju dajemo poudarek akcijskemu učenju, projektnemu delu in delu s konkretnimi primeri iz življenja posameznikov in sistemov.
Udeleženci ob zaključku prejmejo mednarodno veljaven certifikat.

Trening izvaja
Milan Kotnik, mednarodno priznan trener Nevro-lingvističnega programiranja, ki je svoja znanja pridobival tudi pri samem sokreatorju NLP dr. Richardu Bandlerju. Je ustanovitelj Zavoda ENTRA, ki je nastal z namenom približati Nevro-lingvistično programiranje posamezniku, za razvoj konkretnih življenjsko uporabnih spretnosti. Profesionalno se ukvarja z organizacijo in izvajanjem treningov za Praktike in Mojstre Nevro-lingvističnega programiranja ter z izvedbo praktičnih učnih delavnic.

Kotizacija:
Kotizacija znaša 1.650 EUR.
Poravnate jo pred začetkom izobraževanja, lahko pa tudi na obroke.

Informacije in prijave
V primeru, da imate kakšno vprašanje se lahko na nas obrnete
– preko e-pošte ali
– na telefon 031 678 064 (Milan).
Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.   Kliknite
in se prijavite

Za prijavo izpolnite spletno prijavnico…