Super HITRO BRANJE

Objavljeno - avtor

Super HITRO BRANJESedaj imajo naše izvedbe hitrega branja že dolgo tradicijo – oglejte si nekaj originalnih mnenj udeležencev. Veseli smo vašega navdušenja, ki ga prinesejo pridobljene veščine hitrega branja, v tej učni delavnici. Naredite nekaj zase in si privoščite praktično učno delavnico, ki vam lahko prinese ogromne koristi.

Datum izvedbe: sobota, 22.4.2017

Kliknite
in se prijavite

Za spletno prijavnico kliknite tukaj …
Prijave zbiramo do zasedbe prostih mest.

Izvedba učne delavnice Super HITRO BRANJE poteka tako, da to kar se učimo tudi uporabljamo. Zato je učenje po tej metodi izrazito hitro in učinkovito. Tudi sami boste spoznali, da se lahko učite ali delate s pisnimi gradivi izredno učinkovito in hitro.

Metoda Super hitrega branja je zasnovano na podobnih principih kot metoda fotobranja, in udeleženci lahko dosegajo izredne rezultate. Naša prednost je v tem, da se boste naučili več različnih tehnik hitrega branja, in imeli možnost izbirati med sebi najprimernejšimi načini branja. Na delavnici boste lahko občutno povečali hitrost branja. Z uporabo novih tehnik boste doživljali branje na nov način. Prepustite se izzivu in okusite zadovoljstvo, kot so ga že množice zadovoljnih udeležencev te učne delavnice.

Način dela:

Skozi intenzivno učno delavnico gradite in vadite svoje znanje ter veščine hitrega branja. Delo je zelo razgibano in vključuje aktivno sodelovanje pri vajah za razvoj hitrega branja. Uporablja se poseben učni pristop, ki omogoča hitrejše pomnjenje in je obenem podlaga za to kar pri hitrem branju tudi delamo. Svoj napredek večkrat preverjamo in učinki so vidni takoj. Bolj ko na delavnici pridobljene veščine uporabljamo, bolj jih razvijamo in širše jih lahko uporabljamo.

Na delavnico prinesete:

pisalni pribor, kalkulator in dve leposlovni deli, ki obsegata vsaj 200 strani brez slik. Bodite pripravljeni na spremembe, ki bodo odraz razvoja vaših bralnih veščin!

Kraj in čas:

Delavnico v Ljubljani izvajamo v izobraževalnem centru ENTRA, na naslovu Plemljeva ulica 2, Ljubljana-Šentvid (glej zemljevid). Tokrat razpisana izvedba bo v soboto 22.4.2017 med 9:00 in 18:30 uro z vmesnim odmorom za kosilo.

Knjige za hitro branje in uraKaj delavnica ponuja:

– Tehnike branja, ki vam omogočajo branje kar najbolje prilagajati vašim potrebam;
– Za učenje, delo na projektih, povsod tam, kjer imate opravka s pisnimi gradivi, je to znanje nepogrešljivo;
– S pridobljenimi znanji boste lažje kos izzivom današnjega časa;
– Spoznali boste, da je vaš um sposoben več, kot ste si kdaj prej predstavljali…

Vse dodatne informacije so vam na voljo preko e-pošte ( klikni tukaj )
ali pa po telefonu št. 031 678 064 (Milan).

Komu je delavnica namenjena:

– če se pri delu srečujete z večjo količino pisnih informacij,
– če študirate, in bi želeli boljše učne rezultate,
– če bi želeli v krajšem času prebrati več,
– udeleženci različnih strok, ki delajo s pisnimi gradivi,
– otroci in dijaki, ki so sposobni sodelovati v skupini odraslih udeležencev.
Otroci se pogosto udeležijo skupaj s starši (vprašajte za dodatno ugodnost).

Pristop Super hitrega branja je primeren tudi, če ste se že udeležili katerega od tečajev hitrega branja (fotobranje, powerreading,…) in bi želeli svoje branje še dodatno podkrepiti.

Kotizacija:

Za posameznike kotizacija znaša 150 EUR.
Če je plačnik podjetje, kotizacija znaša 200 EUR na prijavljenega.
Omogočamo pa vam dve ugodnosti (popusti se med seboj ne seštevajo):
– na dodatnega prijavljenega vam omogočimo 5 EUR popusta
rednim študentom omogočamo posebni popust – kotizacija za njih znaša 99,60 EUR.
Kliknite
in se prijavite

Za prijavo izpolnite spletno prijavnico…   

Možen je tudi individualen trening hitrega branja, kar posebej priporočamo za otroke, ki se šele učijo branja, ali za tiste, ki bi želeli v čim krajšem času premagati izziv pri branju in napredovati pri delu s pisnimi gradivi. Z metodami Super hitrega branja boste lahko izboljšali tudi svoje sposobnosti običajnega branja.

Delavnico lahko izvedemo tudi v vašem podjetju, šoli ali ustanovi. Pošljite nam svoje povpraševanje na e-naslov: info@entra.si in poslali vam bomo ponudbo.

Mnenja udeležencev…

“Moja pričakovanja sem močno presegel. Sem več kot zadovoljen. S super hitrim branjem berem 2100 besed na minuto in prebrano dobro razumem.”

“Po dveh dneh na Super hitrem branju vsi v skupini beremo okrog 2000 besed na minuto in več. To je fantastično.”

“Sedaj bom imel več časa za stvari, ki me zanimajo. Več informacij bom lahko dobil v istem času. Všeč mi je bil pristop do dela, sama skupina, predvsem pa učitelj s profesionalnim pristopom. Hvala!”

“Presenetljivi rezultati! Odkrivanje lastnih potencialov.”

“Luštna izkušnja. Presenetile so me metode, s katerimi se da povečati hitrost branja. Zelo sem vam hvaležna za namige, ki ste nam jih dajali, s katerimi sem lahko našla sebi najprimernejšo metodo branja.”

“Zahvaljujem se vam za izčrpno in natančno podano metodo, ki mi je pomagala pri hitrosti mojega branaj.”

“Izobraževanje je zelo koristno. Posebej bi ga priporočil tudi študentom in dijakom.”

“Pohvala neuniformiranemu načinu podajanja vsebine, da dosežete vsakega posameznika. Priznanje vsebini in načinu izvedbe! Hvala!”

“Tako branje postane ‘šport’ in ‘aktivnost’ in to PRIJETNA!”

“Priporočam, sploh ljudem, ki so v mladosti pridobili kakšne vzorce, ki jim ovirajo hitrejše branje, in ki so pripravljeni na popoln tozadevni miselni preklop.”

“Zadovoljna! 🙂 Super!”

“Izobraževanje je dobro in zelo koristno. Menim, da je odlična naložba v sedanjost in prihodnost. Pridobljene veščine bodo v pomoč tudi pri študiju.”

“Izobraževanje vsebuje dobre in koristne trike in načine za izboljšanje hitrosti branja in hkrati razumevanja. Zelo koristno. Lahko bi se ga udeležil vsak.”

“Izobraževanje je bilo poučno, razloženo na jasen način, in na konkretnih primerih tudi praktično izvedeno. – zelo uporabno – novi pogledi na način branja – nove spretnosti, ki pripomorejo k učenju – soočanje s problemi, in kako jih narediti neproblematične.”

“Izobraževanje je bilo odlično pripravljeno in izvedeno. Le tako naprej!”

Za še več mnenj udeležencev kliknite tukaj…