Spoznajte NLP

Objavljeno - avtor

Spoznajte priložnosti, ki vam jih NLP ponuja.

Kliknite
in se prijavite
Brezplačna predstavitvena delavnica vam ponuja, da NLP spoznate iz prve roke. Izkoristite priložnost in našemu izkušenemu ter mednarodno priznanemu trenerju NLP zastavite katerokoli vprašanje v zvezi z NLP.

Datum izvedbe:  četrtek, 2.2.2017 ob 17:00 uri.

Si predstavljate, da imate sposobnosti, ki vam omogočajo napredek na področju komunikacije, odnosov, doseganja želenih rezultatov osebno ali poslovno? Morda si želite pri napredku pomagati drugim, ali pa preprosto več osebnega zadovoljstva?

NLP ponuja nabor praktičnih veščin in orodij za doseganje tega, kar si v življenju želimo.
Ena od udeleženk je takole zapisala:
“… vsak dan vidim, kaj več zmorem…”

Delavnico bo vodil mednarodno priznan Licenčni NLP trener Milan Kotnik, ki bo z veseljem odgovoril na vaša vprašanja. Če si tudi vi želite izvrstnih NLP veščin in si pridobiti katerega od mednarodno priznanih nazivov
– NLP Praktik
– NLP Mojster
– NLP Coach
– Mojster Coach
vas vabimo, da se nam pridružite.

Spoznali boste lahko, zakaj so naša NLP izobraževanja tako učinkovita. Lahko boste v živo videli, slišali in doživeli NLP in imeli priložnost za izbiro morda najpomembnejšega izobraževanja v vašem življenju.

KOTIZACIJA?
Delavnica je brezplačna, saj vam želimo približati, kaj vam naša NLP izobraževanja posebnega nudijo.

PRIJAVA: Kliknite
in se prijavite

Zaradi omejenega števila prostih mest so prijave na delavnico obvezne. Prijavite se lahko s pomočjo spletne prijavnice – kliknite na gumb na desni, in se prijavite na delavnico. Vabljeni.

Značilnost naših NLP izobraževanj so neprecenljive večletne izkušnje in naša naravnanost, da udeleženci na njih v življenje postavljajo svoje sanje.